Gelaatsverzorgingen

Gelaatsverzorgingen

Behandeling
Prijs
Classic skincare
Deze klassieke gelaatsverzorging is geschikt voor elk huidtype. Aan de hand van een correcte huidanalyse maakt Shelly gebruik van de juiste producten in combinatie met een ontspannende beleving. Een wenkbrauwepilatie is inbegrepen.
€ 70,00/60 min
Anti-age treatment
Deze topbehandeling is speciaal ontwikkeld om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De innovatieve formule is opgebouwd uit natuurlijke actieve bestanddelen die rimpels, kraaienpootjes, huidverslapping en contourvervaging bestrijden. Bij regelmatig gebruik in combinatie met de gepaste rituelen qua thuisverzorging zal je na 28 dagen merken dat de kwaliteit van je huid drastisch verbetert is. Het resultaat is een gladder en zachter huidoppervlak, een stevigere huid en een strakkere contourlijn. Je zal ook spectaculair minder rimpels hebben.
€ 90,00/75 min
Ultra-repair & lifting skin treatment
Diepgaande behandeling voor droge en uitgeputte huidtypes die baat hebben bij voeding, verzorging, hydratatie en anti-aging.
€ 83,00/90 min
Hydro lift treatment
Ideaal voor futloze en gedehydrateerde huid. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd, je huid krijgt een intensieve zuurstofbehandeling en toxines worden afgevoerd. Daarnaast wordt je celdeling geactiveerd, worden je weefsels hersteld en je voedingstekorten aangevuld. Extra voordelen zijn dat rimpels vervagen, kraaienpootjes verminderen en je huid sterker en veerkrachtiger aanvoelt.
€ 81,00/80 min
Pure relax skin treatment
Huidverzorging en relaxmoment ineen. Deze behandeling omvat een klassieke basisgelaatsverzorging en een hoofdhuidmassage. Terwijl je masker inwerkt, krijgt je nog een hand– of voetmassage en word je heerlijk warm gehouden onder hot stones.
€ 85,00/90 min

Gelaatsverzorgingen voor onzuivere huidtypes

Behandeling
Prijs
Skin control treatment
Behandeling die je huid grondig reinigt en zuivert en ontstekingen kalmeert. Je opperhuid zal vernieuwen en herstellen. Inclusief reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gelaatsmassage, masker, skin control-serum en dagcrème.
€ 80,00/80 min

Combiarrangementen

Behandeling
Prijs
Stress less
Basisgelaatsverzorging + rug-, schouder- en nekmassage
€ 99,00
Feel good
Basisgelaatsverzorging + basispedicure (pedicure gebeurt tijdens inwerken masker)
€ 90,00
purina white

Interesse in een schoonheidsbehandeling?

Maak vandaag nog je afspraak!