Huidverbeterende behandelingen

Ga voor huidverbeterende gelaatsverzorging

Bij Go-Zen kan je voor een gevarieerd aanbod aan huidverbeterende gelaatsverzorgingen aankloppen. Hieronder krijg je een woordje uitleg

Een behandeling die je huid tegelijkertijd opfrist en verzorgt? Dat is hydrodermabrasie. Shelly verwijdert dode huidschilfers en talg, waardoor zelfs de hardnekkigste comedonen aangepakt worden. Als er zich van die comedonen in je huid bevinden, is een kuur dus  aangeraden – met telkens twee à drie weken tussen elke sessie.

Hydrodermabrasie is compleet pijnloos en geef je huid instant een frisse en stralende teint. Je huidstructuur zal daarenboven egaler worden, je doorbloeding wordt gestimuleerd en je vale teint verdwijnt. Bij de behandeling zet Shelly vloeistoffen i.p.v. kristallen in, waardoor die zachter aanvoelt. Toch is de methode daarom niet minder intensief. 

De viervoudige werking omvat:

 • reiniging & aspiratie
 • exfoliatie & peeling
 • hydratatie & kalmering
 • insluizing & voeding

De techniek is vrijwel voor iedereen geschikt en heeft als doel om huidveroudering tegen te gaan, fijne rimpels onzichtbaar te maken en een grove en onzuivere huidstructuur te verbeteren. Ook doffe, gevoelige of gepigmenteerde huid kan makkelijk behandeld worden, net als een rokershuid.

De techniek carboxyneo heeft een drievoudige werking:

Je bovenste huidlagen exfoliëren

Met behulp van een gel en een handstuk verwijdert Shelly dode huidcellen en fruitzuren van je huid. Door de verhoogde zuurstofwaarde wordt je huid rozig. 

Hoge werkzame stoffen sluizen in

De extra zuurstof stimuleert het absorptievermogen van je huid. Op die manier kunnen actieve werkstoffen insluizen.

Zuurstof wordt aangevoerd van binnenuit

Er ontstaat een Bohr-effect en er wordt zuurstofrijk bloed aangevoerd. Dat effect betekent zoveel als dat het eiwit hemoglobine – dat zich in de rode bloedcellen bevindt – zich met zuurstof gaat binden. Zo verloopt de aan- en afvoer van zuurstof in je lichaam efficiënter. Bij een te hoog koolstofdioxidegehalte en een te lage pH-waarde zorgt hemoglobine er zelfs voor dat er meer zuurstof richting je lichaamscellen stroomt. 

Bij Go-Zen kan je kiezen uit twee carboxyneobehandelingen. De bright-sessie geeft je huid een frisse uitstraling. De revive-sessie werkt dan weer verstevigend en liftend. Wat kan je nu precies verwachten van carboxyneo?

 • gladde, strakke & verstevigde huid
 • egalere huidteint
 • minder fijne & droge lijntjes
 • minder rimpels
 • vervaagde littekens
 • verbeterde acné

Carboxyneo is niet geschikt voor mensen met hartproblemen of pacemakers, mensen met een hoge bloeddruk, lever-, nier- en kankerpatiënten, zwangere vrouwen, mensen met herpes,…

RF-lifting (oftewel Radio Frequency Lifting) is een techniek waarbij er via radiofrequentie-energie warmte in je huid wordt gecreëerd. Zo stimuleert Shelly je collageensynthese. Je huid zal steviger, voller en strakker worden en rimpels minder zichtbaar. Verder helpt RF-lifting tegen vetophopingen en voedt de methode je huidcellen omdat je bloedsomloop verbetert. De elasticiteit van je huid zal bovendien optimaliseren, waardoor je gelaat gaat stralen en een frisse kleur krijgt. 

Eigen aan een RF-lifting is dat de inwendige collageenstructuur van je huid eenvoudig herstelt – een facelift als het ware. Dames en heren die hun gezichtscontouren willen corrigeren, kunnen dus voor zo’n behandeling kiezen. De behandeling zelf is geheel pijnloos. Al na de eerste sessie zal je resultaat merken – blijvende resultaten worden merkbaar na vier à zes sessies

RF-lifting is niet geschikt voor minderjarigen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen met hartproblemen of een pacemaker, mensen met een hoge bloeddruk, lever-, nier- en kankerpatiënten, mensen met implantaten of fillers,…

Shelly heeft bovenstaande behandelingen in handige pakketten gecombineerd. Mocht je vragen over de inhoud ervan en de bijbehorende tarieven hebben, kan je haar een seintje geven. 

 • Shine
  € 80,00
  Hydrodermabrasie
 • Glow
  € 95,00
  Carboxyneo & RF-lifting
 • Sparkle
  € 90,00
  Hydrodermabrasie & RF-lifting
 • All-in-one
  € 135,00
  Hydrodermabrasie, carboxyneo & RF-lifting